Om oss

TREDIM ble utviklet av byggmester og byggingeniør Ingvar Skarvang. Ingvars praktiske tilnærming til byggfaget og løsninger kommer til uttrykk i det enkle brukergrensesnittet som er gjennomgående i hele programmet. Nye brukere er derfor raskt i gang med å løse sine behov for dimensjonering med TREDIM. Ledende byggmestere, takstol-, precut- og elementprodusenter, rådgivende ingeniører, hus– og hytteprodusenter og byggevarehandelen bruker TREDIM.
I 2022 ble TREDIM, EnTreKa og U-verdi kjøpt av JaTre AS, L Hjertnes AS og Per Dahle Invest AS. Selskapet TREDIM AS ble etablert (tidligere Jatak AS).
Selskapets produkter og fokusområde vil være utvikling og forvaltning av programvare til byggebransjen i Norge.
Våre produkter er godt kjent for ledende aktører i bransjen: I forbindelse med navneendringen lanserte vi ny nettside, www.tredim.no . Her vil du finne produktinformasjon og nettbutikks løsning for bestilling av våre produkter: Alle våre programmer er svært brukervennlige, og dette vil vi selvsagt videreføre uten endringer. Nye brukere behersker bruken i løpet av kort «selvstudie». Vi kan også tilby brukeropplæring ved behov. Dette gjennomføres digitalt etter avtale.
Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen!
Til forsiden